Tarieven

Ervaring leert dat niet alle medewerkers bij aankomst voldoen. Dat is natuurlijk heel vervelend, maar helaas niet te voorkomen in onze branche. Wij leveren dan ook geen betere medewerkers dan andere recruiters. Ervaring leert dat toch vaak pas blijkt of iemand geschikt is, wanneer deze aan het werk is gegaan. Dit geldt met name bij productiekrachten.

Wat wij wel doen is sneller en indien nodig grotere aantallen medewerkers aanleveren. Vaak zijn binnen een week na aanvraag al nieuwe medewerkers beschikbaar en  in Nederland. We vinden het belangrijk dat wij pas gaan verdienen aan een medewerker op het moment dat deze aan het werk is gegaan. Daarom hebben we gekozen voor een tariefstelling waarbij per medewerker per week in dienst een bedrag in rekening wordt gebracht. Hiervan dekken wij onze kosten en worden ook onze buitenlandse partners betaald. Jij hebt hier dus verder geen omkijken meer naar.

Productiekrachten

Dit zijn medewerkers die voor een productieproces worden ingezet en geen werkspecifieke kennis of ervaring hoeven te hebben.
1,25 per uur, excl. aanleveringsfee
  • Vergoeding voor de eerste 960 uur in dienst
  • Snel nieuwe medewerkers beschikbaar
  • Werving door heel Europa
Basis

Vakkrachten

Vakkrachten zijn specialisten met een speciale werkgerelateerde vaardigheid. Bijvoorbeeld lassers, operators, voormannen of heftruckchauffeurs
2,50 per uur, excl. aanleveringsfee
  • Vergoeding voor de eerste 960 uur in dienst
  • Niet meer zelf zoeken naar die speld in de hooiberg
  • Werving door heel Europa
Premium

Naast de wekelijkse fee brengen we per medewerker ook eenmalig wat kosten in rekening voor de werving van de medewerker. Onze tijd zit namelijk aan de voorkant en is grotendeels afgerond wanneer de medewerker bij u de bus uit stapt. De aanleveringfee is natuurlijk niet voldoende om alle kosten te dekken, maar wel noodzakelijk om in ieder geval promotie van uw aanvraag in het buitenland mogelijk te maken.

Meer weten over hoe we kunnen helpen? Of wil je direct een aanvraag doen?

Scroll naar boven