Onze werkwijze: Simpel en doeltreffend

Onze werkwijze is eenvoudig en er vooral op gericht om zo snel mogelijk medewerkers te kunnen plaatsen. Geen wekenlange introducties, maar gewoon direct starten. Alleen dan kunnen we laten zien hoe snel we nieuwe medewerkers kunnen werven en u opdrachtgevers tevreden kunt stellen.

Stap 1: Vastleggen afspraken

De eerste stap om samen te werken is altijd om kennis te maken met Dennis. Dat kan zowel telefonisch als persoonlijk. Je bent natuurlijk van harte welkom op kantoor, maar Dennis komt ook graag even langs. Wel zo fijn om direct een beeld bij elkaar te krijgen. Dennis heeft bij een eerste afspraak ook altijd een standaard contract bij zich. Daarin staan de basisafspraken die we met elkaar maken. Het contract is niet in juridische taal opgesteld maar in gewoon begrijpelijk Nederlands, zodat we beiden ook goed begrijpen wat er staat. Zodra het contract ondertekend is, laat Dennis een aanvraagformulier achter of stuurt dat naar je op. De eerste stap naar een succesvolle samenwerking is gezet.

Stap 2: Het aanvraagformulier

Nadat we de afspraken hebben vastgelegd kunnen we echt starten. Als je mensen nodig hebt kun je dit bij ons aangeven en sturen we een aanvraagformulier toe. Dit klinkt wat onpersoonlijk, maar daarmee weten we wel zeker dat we alle benodigde informatie hebben. Hier vult u onder andere in wat voor soort medewerker je zoekt (vakkracht of productiekracht) en aan welke vaardigheden deze persoon moet voldoen. Daarnaast vragen we ook naar dingen die de medewerker wil weten voor hij in de bus naar Nederland stapt. Hierbij kun je denken aan de hoogte van de huur, het gemiddelde uurloon, de huisvesting en of een zorgverzekering is geregeld.

Stap 3: Wij gaan opzoek

Als we het aanvraagformulier hebben ontvangen gaat onze collega Kim aan de slag. Zij zoekt bij onze partners in Oost-Europa welke het meest geschikt zijn voor de aanvraag. Zij gaan opzoek en leveren CV’s aan Kim aan. Die beoordeelt deze en stuurt ze als ze aan de aanvraag voldoen ter goedkeuring door aan de klant. Daarna bepaal je zelf of de medewerker geschikt is om naar Nederland te komen. Zo ja, mooi, dan geven we het berichtje door aan de recruiter en komt de medewerker op het moment dat het voor u uit komt naar Nederland. Wel zo simpel en eenvoudig.

Meer weten over hoe we kunnen helpen? Of wil je direct een aanvraag doen?

Scroll naar boven