Onze werkwijze: Simpel en doeltreffend

Onze werkwijze is eenvoudig en er vooral op gericht om zo snel mogelijk medewerkers te kunnen plaatsen. Geen wekenlange introducties, maar gewoon direct starten. Alleen dan kunnen we laten zien hoe snel we nieuwe medewerkers kunnen werven en u opdrachtgevers tevreden kunt stellen.

Stap 1: Vastleggen afspraken

Plan een afspraak in om kennis te maken met Dennis. Tijdens de eerste afspraak heeft Dennis altijd een standaard contract bij zich. Daarin staan de basisafspraken die we met elkaar maken. Het contract is opgesteld in begrijpelijk Nederlands, zodat we beiden goed begrijpen wat er staat. Zodra deze is getekend, krijg je een aanvraagformulier. De eerste stap naar een succesvolle samenwerking is gezet!

Stap 2: Het aanvraagformulier

Wanneer je mensen nodig hebt, vraag je bij ons een aanvraagformulier aan zodat we alle benodigde informatie hebben. Hier vul je in naar wat voor soort medewerker je op zoek bent (vakkracht of productiekracht) en aan welke vaardigheden deze persoon moet voldoen. Ook worden er vragen gesteld die interessant zijn voor de nieuwe medewerker. Denk hierbij aan de hoogte van de huur, het gemiddelde uurloon, de huisvesting en of er een zorgverzekering is geregeld.  

Stap 3: Wij gaan op zoek

Hebben wij het aanvraagformulier ontvangen? Dan gaat onze collega Kim aan de slag. Zij zoekt bij onze partners in Oost-Europa welke het meest geschikt zijn voor de aanvraag. Vervolgens leveren zij CV’s aan bij Kim. Wanneer deze voldoen aan de vraag, worden ze naar je doorgestuurd. Zit de geschikte kandidaat erbij? Dan geven wij dit door aan de recruiter en zal de nieuwe werknemer naar Nederland komen op een geschikt moment. Wel zo simpel en eenvoudig. 

Meer weten over hoe we kunnen helpen? Of wil je direct een aanvraag doen?

Scroll naar boven