Over Ids Werving

Een stukje geschiedenis van Ids Werving

In 2016 is Ids Werving opgericht door Martijn Hamelink en Dennis van Marm. We merkten van steeds meer uitzenders dat het lastiger werd om nieuwe goede mensen te vinden. Daar wilden we graag bij helpen door een hen te ontzorgen in het wervingsproces. Hierdoor bleef voor uitzendorganisaties meer tijd over voor de klanten, waar het uiteindelijk toch om gaat. 

In 2017 is Kim ons team komen versterken. Zij nam daarbij de dagelijkse werkzaamheden van het aanvragen en plaatsen van medewerkers van Dennis over. Martijn is sinds dat moment ook meer naar de achtergrond gegaan en doet alleen nog de noodzakelijke (saaie) dingen zoals de administratie. Dennis is en bleef daarmee hét gezicht van het bedrijf. 

In 2020 is naast de vestiging in Breda waar Kim werkzaam is, ook een vestiging in Tiel geopend. Hier heeft Dennis zijn vaste werkplek om in alle rust klanten te woord te staan. We hebben er zelfs een koffiezetapparaat, dus je bent van harte welkom en zult dan geen dorst hebben.

Waarom dit voor ons belangrijk is

Arbeidsmigranten en de uitzendorganisaties die er mee werken hebben niet het beste imago. Soms is dat terecht, maar vaak ook niet. De meeste bedrijven die wij kennen gaan netjes en volgens de regels om met hun medewerkers. En dat is natuurlijk terecht. Arbeidsmigranten vormen een onmisbare schakel voor de Nederlandse economie. Veel bedrijven kunnen nog open blijven omdat medewerkers uit andere landen bepaalde werkzaamheden uitvoeren. Het gaat daarbij vaak om werk waar geen Nederlanders voor te vinden zijn, zoals het plukken van fruit of werken in de zware industrie. Wij vinden het belangrijk dat uitzenders en hun klanten hun werk gewoon goed kunnen doen. En dit vooral zonder zich druk te maken over randzaken, zoals het werven van nieuwe medewerkers. Met Ids Werving dragen wij daar dan ook graag een stapje in bij.

Meer weten over hoe we kunnen helpen? Of wil je direct een aanvraag doen?

Scroll naar boven